Despre Expert Electro Star

“De la scânteia problemei la lumina soluției – Servicii și soluții electrice complete.”

EXPERT ELECTRO STAR SRL este o societate comercială cu capital integral privat, specializată în domeniul instalațiilor electrice. Suntem partenerul ideal pentru executarea de instalații electrice pentru hale de producție, depozite, showroom-uri, hangare, săli de sport, clădiri administrative, parcări acoperite etc. Vă propunem calitate exceptională la un preț de necombătut. Suntem specialiști în domeniu, cu un personal cu experientă și dispunem de cele mai moderne tehnologii, precum aparatură performantă de masură și control, truse de probe și verificări, mijloace de transport necesare executării de lucrări și intervenții rapide.
Compania și-a început activitatea în 2005 și de atunci până în prezent suntem într-o continuă ascensiune.

Certificări

legitimatie anre

Electrician autorizat – Legitimație ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei)

legitimatie arel

Membru Fondator AREL – Legitimație AREL (Asociația Română a Electricienilor)

certificat anre

Atestat ANRE A1 – Atestat tip A1 pentru „Încercări de echipamente și instalații electrice de joasă tensiune”

certificat anre bi

Atestat ANRE Bi – Atestat tip Bi pentru „executare de instalații electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcții civile și industriale”

diploma 3m

Certificat 3M – instruire pentru instalarea accesoriilor de cablu produse de către compania 3M, realizate cu benzi electrice, rășini, tuburi termocontractibile și tehnologia retractabil la rece

certificat iso
Certificat ISO 9001:2008

Servicii oferite

PAT – Testarea Aparaturi Portabile

La Expert Electro Star, asigurăm testarea minuțioasă a aparatelor portabile pentru a garanta siguranța și eficiența acestora. Serviciul nostru cuprinde verificări detaliate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui echipament, asigurând conformitatea cu standardele de siguranță.

Masuratori PRAM

Echipa noastră specializată în măsurători PRAM iti oferă servicii de evaluare și verificare profesională a riscurilor asociate instalațiilor electrice. Ne dedicăm identificării și remedierii potențialelor probleme, asigurând astfel un mediu de lucru sigur și conform normelor în vigoare.

Termografie

Utilizând tehnici avansate de termografie, Expert Electro Star detectează rapid și eficient problemele ascunse din instalațiile electrice. Serviciul nostru de termografie previne defecțiunile și contribuie la menținerea unui sistem electric fiabil și eficient.

Autorizari ANRE

Expert Electro Star oferă servicii complete de autorizare ANRE, esențiale pentru funcționarea legală și eficientă a instalațiilor electrice. Ne ocupăm de întregul proces, de la pregătirea documentației necesare până la obținerea autorizației, asigurându-ti conformitatea cu reglementările în vigoare.

Dosar de prosumator

Te asistăm în crearea și completarea dosarului de prosumator, un pas crucial pentru cei care doresc să devină producători de energie regenerabilă. Serviciul nostru include consultanță, pregătirea documentației și suportul necesar pentru a naviga cu ușurință procesul de înregistrare.

Mentenanta sisteme fotovoltaice

Oferim servicii de mentenanță pentru sistemele fotovoltaice, garantând performanța optimă și durabilitatea investiției tale. De la inspecții regulate la reparații și optimizări, echipa noastră se asigură că sistemul dumneavoastră funcționează la capacitate maximă.

Masuratori si verificari

Realizăm măsurători și verificări detaliate ale instalațiilor electrice, pentru a asigura siguranța și conformitatea acestora. Cu echipamente de ultimă generație și experți calificați, iti oferim servicii precise și de încredere.

Statii de incarcare

Expert Electro Star instalează și întreține stații de încărcare pentru vehicule electrice, oferind soluții moderne și eficiente pentru nevoile de mobilitate ale clienților noștri. Ne concentrăm pe furnizarea unui serviciu rapid și de calitate, de la proiectare la execuție și mentenanță.