sigla3

 Telefon: 0751 017 446 / E-mail: office@expert-electrice.ro    /   

Proiectare si executie tablouri electrice

Tabloul electric este un element vital al unei instalatii electrice. Fie ca este vorba de o cladire, de un centru comercial sau de un proces industrial, tabloul electric este elementul care trebuie sa asigure, in deplina siguranta pentru instalatie si pentru cei care o exploateaza, alimentarea cu energie electrica a tuturor consumatorilor si functionarea tuturor consumatorilor la parametrii ceruti de aplicatia respectiva.
Tabloul electric nu este doar o cutie plina cu aparataj, ci un sistem ale carui elemente trebuie sa raspunda, impreuna, exigentelor Directivelor Europene si cerintelor standardelor europene armonizate.

Solutiile pentru tablouri ale ELECTRIC ON IMPRAM SRL se bazeaza pe sisteme conforme cu standardul EN 60439-1 (SR EN 60439-1), garantand astfel siguranta in exploatare si fiabilitate pentru aplicatiile dvs.
O echipa experimentata de specialisti ai ELECTRIC ON IMPRAM va sta la dipozitie pentru a configura tabloul electric de care aveti nevoie, in deplina concordanta cu exigentele si necesitatile dvs. si cu cerintele de buna practica iginereasca in domeniu.

Tipărire Email