Pentru o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Servicii oferite

PAT – Testarea Aparaturi Portabile

La Expert Electro Star, asigurăm testarea minuțioasă a aparatelor portabile pentru a garanta siguranța și eficiența acestora. Serviciul nostru cuprinde verificări detaliate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui echipament, asigurând conformitatea cu standardele de siguranță.

Masuratori PRAM

Echipa noastră specializată în măsurători PRAM iti oferă servicii de evaluare și verificare profesională a riscurilor asociate instalațiilor electrice. Ne dedicăm identificării și remedierii potențialelor probleme, asigurând astfel un mediu de lucru sigur și conform normelor în vigoare.

Termografie

Utilizând tehnici avansate de termografie, Expert Electro Star detectează rapid și eficient problemele ascunse din instalațiile electrice. Serviciul nostru de termografie previne defecțiunile și contribuie la menținerea unui sistem electric fiabil și eficient.

Autorizari ANRE

Expert Electro Star oferă servicii complete de autorizare ANRE, esențiale pentru funcționarea legală și eficientă a instalațiilor electrice. Ne ocupăm de întregul proces, de la pregătirea documentației necesare până la obținerea autorizației, asigurându-ti conformitatea cu reglementările în vigoare.

Dosar de prosumator

Te asistăm în crearea și completarea dosarului de prosumator, un pas crucial pentru cei care doresc să devină producători de energie regenerabilă. Serviciul nostru include consultanță, pregătirea documentației și suportul necesar pentru a naviga cu ușurință procesul de înregistrare.

Mentenanta sisteme fotovoltaice

Oferim servicii de mentenanță pentru sistemele fotovoltaice, garantând performanța optimă și durabilitatea investiției tale. De la inspecții regulate la reparații și optimizări, echipa noastră se asigură că sistemul dumneavoastră funcționează la capacitate maximă.

Masuratori si verificari

Realizăm măsurători și verificări detaliate ale instalațiilor electrice, pentru a asigura siguranța și conformitatea acestora. Cu echipamente de ultimă generație și experți calificați, iti oferim servicii precise și de încredere.

Statii de incarcare

Expert Electro Star instalează și întreține stații de încărcare pentru vehicule electrice, oferind soluții moderne și eficiente pentru nevoile de mobilitate ale clienților noștri. Ne concentrăm pe furnizarea unui serviciu rapid și de calitate, de la proiectare la execuție și mentenanță.